ONTDEK
YOGABARN

Bij ‘In de Barn’ Hoeksche Waard volg je de leukste en fijnste yogalessen. Kies je voor de Yogabarn dan kies je voor professionaliteit. Dat voel je direct bij binnenkomst. De plek en de ruimtes zijn warm en uitnodigend. Even loskomen van de hectiek van alledag gaat hier heel gemakkelijk. Je kunt hier eigenlijk niet anders dan loslaten en ontspannen: een moment voor jezelf. Dat verdient iedereen! Met elke dag verschillende soorten kwalitatieve yogalessen is er altijd een les voor jou.

Begin met Yoga

Je weet niet goed hoe je moet beginnen en of yoga wel bij je past. Want die rare zonnegroet kan er best ingewikkeld uitzien als je nog nooit op een yogamat hebt gestaan. Ons advies: laat jezelf niet weerhouden door aannames over lenigheid of spiritualiteit. Stel jezelf open en kom naar ‘In de Barn’. Kijk in onze agenda en zoek een les die bij je past.

“Heb je een vraag of wil je iets weten? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Geen vraag is te gek. Bel gewoon! Ik hoop je snel te zien in de Barn.”

EvelineOprichter in de Barn
Wat kies jij?

YIN OF YANG

Word je graag fysiek uitgedaagd? Ashtanga yoga, vinyasa yoga en power yoga zijn intensieve yogavormen waarbij de nadruk ligt op lichamelijke inspanning. Deze soorten Yang Yoga gaan over verbinding maken tussen adem en beweging. Houdingen lopen in deze les vloeiend in elkaar over: meditatie in beweging.

Ook kun je bij de Barn Yin Yoga volgen. Deze vorm van yoga richt zich niet op het versterken van je spieren, maar juist op het ontspannen hiervan. Door je spieren te ontspannen bereik je het bindweefsel, gelegen in de diepere lagen van je lichaam.

In de Barn vind je maar liefst drie ruime en lichte yogastudio’s. De locatie is uitnodigend en straalt rust uit. De yogalessen worden gegeven door de docentes Eveline, Jaimy, Wendy, Evelien en Jolanda. En of je nu al jaren yoga beoefent of als dit je eerste keer wordt, er zijn lessen voor elk niveau en iedereen is welkom in Yogabarn Hoeksche Waard.

ZWANGERSCHAPS YOGA

De Yogabarn is een fijne, rustige plek om zwangerschapsyoga te volgen. Met nuchtere oefeningen en eerlijke informatie leer je hoe je bij jezelf kunt blijven en kunt ontspannen, ook bij pijn of onrust. Geen ouderwetse ‘pufles’ of een intensieve sporttraining. Bij zwangerschapsyoga draait het om het vinden van ontspanning met de juiste ademhalingstechnieken en met fijne oefeningen vanuit onder andere dru yoga, zwangerschapsyoga, mindfulness en hypnobirthing.

NEEM
CONTACT OP

Kies je voor de Barn?
Dan kies je voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.