ONTDEK
IN DE BARN

Een fijne plek waar je graag en vaak komt. Dat is ‘In de Barn’ Hoeksche Waard. Hier kun je jezelf zijn en ont-moeten in verbinding met jezelf én gelijkgestemden.

Direct inschrijven

Over de Barn

Met de realisatie van ‘In de Barn’ komt een droom uit. In de Barn is veel meer dan alleen yoga! Het is een plek waar je graag komt. En vaker dan eens. Het is dé plek voor de beoefening van yoga en meditatie, maar ook kun je hier terecht voor verschillende vormen van therapie, voedingsondersteuning en haptotherapie.

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Loskomen van je patronen? Of gewoon even niks? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn er voor jou en je bent meer dan welkom!

“Heb je een vraag of wil je iets weten? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Geen vraag is te gek. Bel gewoon! Ik hoop je snel te zien in de Barn.”

EvelineOprichter in de Barn

Even tijd voor jezelf. De plek is uniek. Omgeven door rust, ruimte en groen waan je je in the middle of nowhere. Maar toch ben je niet ver van de bewoonde wereld.

Yogabarn 05

DIRECT INSCHRIJVEN

Schrijf je in via Pay 'n Plan en boek direct verschillende lessen en/of workshops.

Direct inschrijven
Duurzaam

ONS PAND

Bij de verbouwing van het ons pand hebben we goed gekeken naar duurzaamheid. We begonnen aan een slecht geïsoleerd pand met asbest dak uit de jaren 70. Al bij de sloop is er gekeken naar hergebruik en recycling van de bouwmaterialen. Het asbest dak is vervangen door een zwart verglaasde pannendak op dikke geïsoleerde platen. De verglazing zorgt ervoor dat er een slechte hechting is voor mos en daardoor is het onderhoudsarm.

Elke ruimte is ruim voorzien van daglicht waarbij er gekozen is voor triple glas met een hoge warmte en geluidsisolatie. Het gebruik van de verlichting wordt hier mee verminderd. Indien er wel ondersteuning van kunstlicht nodig is, gebeurt dat door energiezuinige ledverlichting. Net als het dak zijn alle wanden opnieuw geïsoleerd. Het pand wordt verwarmd en gekoeld via een warmte- koudeopslagsysteem door middel van bodemwarmte. Voor de warmwatervoorziening zijn er zonnecollectoren op het dak geplaatst.

Voor de ventilatie is er een wtw installatie toegepast, waarbij de verse lucht verwarmd of gekoeld wordt door de afgevoerde lucht. De installatie meet de kwaliteit van de lucht en ventileert daardoor alleen op basis van de behoefte. Op het dak liggen zonnepanelen en hierdoor is in de Barn naast energieconsument ook producent en in feite zelfvoorzienend.

ONZE TUIN

De tuin van In de Barn is volledig ontworpen en gemaakt door Hoveniersbedrijf C. de Geus.
In de tuin is een wandelpad gemaakt en zijn de vijf elementen van de natuur verwerkt: Hout, metaal, water, vuur en aarde. Een tuin vol met planten en bomen met onder andere een mammoetboom, een Japanse notenboom, een meidoorn, een gele knotwilg, zuil eik en een rode esdoorn. Zo staat er elk jaargetijde iets in bloei en kan iedereen genieten van onze prachtige tuin.
Bij mooi weer zullen de yoga- en meditatielessen met enige regelmaat ook buiten in de tuin plaatsvinden. Heerlijk idee toch?

ONZE LOCATIE

Je vindt In de Barn in het dorp ’s-Gravendeel in de Hoeksche Waard. De Hoeksche Waard is een eiland in Zuid-Holland en bestaat grotendeels uit polders. Een agrarisch eiland met veel natuur. ’s-Gravendeel is goed bereikbaar vanuit omliggende steden als Dordrecht, Breda en Rotterdam. De Yogabarn is uniek gelegen, echt middenin de weidse landschappen van ’s-Gravendeel. Je ervaart er direct bij aankomst rust en ruimte. Je parkeert gratis naast onze locatie en wij zijn ook bereikbaar met openbaar vervoer (vanaf de dichtstbijzijnde bushalte is het 10 minuten lopen).

Direct inschrijven