KEY HEALTH

Therapie én preventie. Nancy gelooft in een aanpak die je herstelsysteem van binnenuit activeert. Nancy is een absolute specialist op het gebied van pijnvermindering en herstel(belemmering) van bindweefselschade of trauma. Met innovatieve therapie en praktische toepassingen die resultaat geven, helpt zij je bewust te zijn van de fascinerende herstelcapaciteit en van de connecties in jouw lichaam.

Nancy Key Health Profiel

Bewuster, positiever en gelukkiger leven!

Als je last hebt van pijn, een blessure of een andere lichamelijke klacht, dan wil je graag herstellen en het liefst zo snel mogelijk. Het lichaam herstelt normaal gesproken van veel dingen zelf, maar wat als dat niet lukt? Iedere behandelsessie wordt op jou afgestemd. De focus ligt op fysieke en, vanuit de lichaamsfeedback gemeten, mentale, emotionele en spirituele facetten. In de praktijk ontvang je therapie die op een concrete, praktische manier bij klachten zoals pijn, bindweefselverstoringen en bij een overactief stresssysteem een snel merkbaar, diepgaand effect teweegbrengt.

Meer informatie over 'Key Health'

De therapie is bewezen succesvol voor de meest uiteenlopende klachten.

Lees meer op KeyHealth.nl

NEEM
CONTACT OP

Kies je voor de Barn?
Dan kies je voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.