TEAM GEZOND

Jochem (orthomoleculair huisarts) en Janna (leefstijl en slaaptherapeut bundelen de krachten. Een gezond leven voor iedereen: dat is waar Team Gezond voor staat. Kies je voor Team Gezond dan kies je voor gezond(er) zijn, worden en blijven. Wij geloven erin dat een gezond(er) leven voor iedereen haalbaar is. Samen gaat we voor jouw gezondste leven. Onze integrale aanpak gaat verder dan symptoombestrijdiging: Wij kijken graag samen met jou naar (onder andere) voeding, leefstijl, beweging en mentale gezondheid.

Ik Moed Mandy

Bewuster, positiever en gelukkiger leven!

Mandy is toegepast psycholoog, coach en specialist op het gebied van traumaverwerking en burn-out. Zij streeft naar een wereld waarin bekend is dat trauma, burn-out en angstklachten te genezen zijn zonder medicijnen. Een wereld waarin de stem van het lichaam serieus wordt genomen. Want de stem van je lichaam vertelt je wat jouw pad is.

“Luister naar je lichaam, het heeft je meer te zeggen dan je denkt”

Mandy VerkerkIk Moed

Meer informatie over 'Ik Moed'

Ik Moed heeft een eclectische aanpak, waaronder EMDR en EFT.
Jij hebt de regie en samen met Mandy bepaal je wat goed werkt voor jou.

Lees meer op ikmoed.nl

NEEM
CONTACT OP

Kies je voor de Barn?
Dan kies je voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.