FEEL & LEEF

Bij Brigith kun je terecht voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding. Een sessie haptotherapie bij feel en leef draait om je goed voelen door goed te voelen. Gevoelens en emoties herkennen én erkennen, je grenzen aangeven en weten wat goed voor je is.

Brigith Profiel

Bewuster, positiever en gelukkiger leven!

Haptonomie gaat namelijk over vóelen en dat is wat we de hele dag door doen. Je lijf reageert overal op en vaak eerder dan je gedachten. Samen kijken jij en Brigith naar jouw hulpvraag en gaan jullie aan de slag. Door middel van aanraking, oefening en gesprek komt je gevoel en gevoelens in het juiste perspectief en ontstaat er balans in denken en voelen.

 

Unieke zwangerschapsbegeleiding: al voor de geboorte je baby leren kennen

Het állerbeste voor je kindje. Dat is wat iedereen wil. Maar hoe weet je dat wat jij doet het juiste is? Haptonomische zwangerschapsbegeleiding helpt jullie om te vertrouwen op jullie gevoel. Het gemiddelde aantal sessies is zes en alle sessies doe je sámen! Niet in een groep, maar privé: het draait écht om jullie en jullie baby. Voor alle sceptische papa’s: dit is níet zweverig! De betrokkenheid van de partner tijdens de zwangerschap is bewezen effectief.

Meer informatie over 'Feel & Leef'

Tijdens een sessie haptotherapie bij feel en leef draait om je goed voelen door goed te voelen.

Lees meer op feelenleef.nl

NEEM
CONTACT OP

Kies je voor de Barn?
Dan kies je voor eerlijk, oprecht en concreet. Dat geven we jou en vragen we aan jou. We werken altijd in kleine groepen zodat er volop aandacht is voor jou en jouw vragen, wensen en ideeën.